Fermentál gránátalma-kivonat

Fermentál gránátalma-kivonat

INCI megnevezése:

  • Lactobacillus
  • Punica Granatum fruit ferment extract


Köztudott, hogy a gránátalma proteolitikus enzimeket tartalmaz. Ezek az enzimek nagyon hatékonyak a nagy fehérjék lebontásában, amelyek felhalmozódhatnak a bőrön. Hagyományosan az enzimeket tisztított formában izolálják az aktivitás maximalizálása érdekében. A valóságban azonban ezek az enzimek természetesen nem léteznek izolált enzimekként a biológiai rendszerekben. Komplexek formájában léteznek, chaperon fehérjék által védve és irányítva Az ACB Modified Pomegranate Enzyme PF ideális bőr- és hajápolási alkalmazásokhoz, hogy elősegítse a gyengéd, mégis hatékony hámlasztást, kihasználva a proteolitikus enzimek tulajdonságait.

A sejtmegújulás jótékony hatással van a bőr tónusának és textúrájának látható javítására, valamint segíti a bőr védőgát funkcióját a káros vegyi anyagok és környezeti hatásokkal szemben, amelyek korai öregedéshez vezethetnek.

  • Abszorbensként, viszkozitásszabályozóként és térfogatnövelőként alkalmazott természetes anyag.

  • Ceramidokban gazdag, gátolja a vízvesztést, védi és rugalmassá teszi a bőrt.

  • Gomba és baktériumölő, antivirális, hámosító, sebgyógyító, nyirok stimuláló hatású illóolaj.

  • Szintetikus tartósítószer, amelyet széles körben használnak a kozmetikai és bőrápolási termékekben.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom